Vil du gerne have mest muligt ud af din træning?

Vil du gerne have mest muligt ud af din træning?

Når du ansætter en personlig træner, forpligter du dig til at få det bedste ud af din træning. Det betyder, at du får en person, der kan hjælpe dig med din træning ved at spise ordentligt og med at komme ud af døren. At have en person, som du står til ansvar over for, er med til at sikre, at du får det bedste ud af din træning!

Hvad er en personlig coach?

En personlig træner er en person, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din træning, uanset om det betyder at hjælpe dig med din træning, få dig til at spise korrekt eller blot holde dig ansvarlig. Når du skal ansætte en personlig træner, er der et par ting, du skal huske på:

-Hvad er dine mål? Uanset om du ønsker at tabe dig, få flere muskler eller blot blive sundere, bør din personlige træner kunne hjælpe dig med at nå disse mål.

-Hvad er dit budget? Coaches kan variere meget i pris, så find en, der passer inden for dit budget.

-Er de certificeret? Sørg for, at den personlige træner, du ansætter, er certificeret af en velrenommeret organisation.

-Hvad er deres kvalifikationer? Ikke alle trænere er lige gode, så sørg for, at de har den erfaring og viden, der skal til for at hjælpe dig med at nå dine mål.

-Tilbyder de en gratis konsultation, inden du tilmelder dig? Dette vil give dig tid til at møde dem personligt og se, om det er en person, der kan hjælpe dig med at nå dine mål!

Få hjælp til din træning

Hvis du gerne vil tabe dig et eller mange kilo, så kan det være en svær og uoverskuelig opgave at klare sig. Her vil en personlig coach tage dig i hånden og fortælle, at du nok skal klare den. Vedkommende vil nemlig lave en personlig træning, ud fra hvor meget tid du har, hvad du gerne vil træne og hvor intenst du ønsker det. At man har en aftale med en coach, giver en forpligtelse til at få det gjort, så der er ingen undskyldninger eller nogen veje udenom.

Få hjælp fra en personlig coach fra Get fit 4 all i Frederikshavn.

Få hjælp til kosten

Kosten er er en central og vigtig ting, uanset om du ønsker at tabe dig, at stramme dig op eller få en bedre og sundere livsstil. Kosten har en kæmpe indflydelse, og man kan tabe sig, uden træning, blot ved at spise sundt.

Det handler om sit kalorieindtag, og derfor får man en skræddersyet kostplan, efter hvad man kan lide, hvad tid man kan spise og hvordan. Kostplanen giver også en god indikation om, hvad der er sundt og en bedre inspiration.

Sundere livsstil

Måske du hverken har et behov for at tabe dig eller ændre din kost, men blot at få strammet din krop op forskellige steder. Her kan en coach gå ind og hjælpe dig med at give forskellige øvelser til de ønskede steder du vil stramme op. En personlig træner kan skabe en sundere balance i dit liv og give gode råd til, hvordan du kan leve et sundere liv, med eller uden træning.

admin

Lukket for kommentarer.