14 dages returret14 dages returret

Danmarks bedste udvalgDanmarks bedste udvalg

Sikker online betalingSikker online betaling

Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,- Fragtfri levering V/ køb over kr. 750,-

  • Indkøbskurven er tom!

Zipp Hjul

10 Varer fundet
Nulstil

Hjulsæt fra Zipp

Leder du efter et par lette og funktionelle hjulsæt til din racercykel? Så er Zipp det helt rigtige mærke for dig. Zipp henvender sig både til den professionelle cykelrytter og den glade amatør, som begge ønsker at opnå bemærkelsesværdige resultater. Zipp har formået at kombinere flere forskellige teknologier ved at modificere dem til cykelsporten.

 


Resultatet har revolutioneret sporten flere gange, og har gjort det muligt at få en cykel, som både er fysisk let og optimeret til at være så aerodynamisk som muligt. I dag viser Zipp stadig vejen og fortsætter med at optimere på deres produkter. Et bredt sortiment betyder, at du kan få et Zipp hjulsæt, som passer til lige præcis din cykel. Zipp producerer ikke kun hjulsæt, de skaber og designer også andre dele til cykler i carbon.

Historien bag Zipp

Historien bag Zipp starter, da grundlæggeren Leigh Sargent i 1988 får besøg af en af hans chauffører, som kommer ind med et helstøbt cykelhjul. Sargent ser, at der er et potentiale i produktet og begynder straks at videreudvikle på ideen. Zipp’s grundlægger Leigh Sargent havde en baggrund som ingeniør i motorsporten, og den viden finder han hurtigt ud af at kombinere, så cykelsporten optimeres med hjulsæt af en helt ny standard.